Etichete

1 iunie 2013

Magazin





Intrucât dorim să vă împărtăşim şi Dvs din sănătatea, aroma şi magia grădinii noastre, ne-am gândit ca, de acum, să deschidem un “magazin” (mult spus) prin intermediul căruia să vă livrăm “produsele” noastre (proaspete, 100% bio, eco sau cum vreţi să le ziceţi) direct la domiciliu. Putem livra absolut gratuit oriunde în Bucureşti!!!Deocamdată  ne limităm doar la Bucureşti.


Produsele se “ambalează” în ziua livrării!!!
Vă prezentăm mai jos câteva produse de sezon şi preţurile (mult spus, sume modice) aferente lor. De asemenea, va fi prezentat, săptămânal, produsul “în aşteptare”. Să începem cu acesta:
VISINE
Soiul “Mare timpuriu”. Preţul încă nu este stabilit. Anul acesta putem livra pâna la 30 kg. Ideal pentru compoturi şi gemuri. De asemenea, se pot congela foarte uşor. Noi avem şi acum din cele de anul trecut. Ca să nu mai spun de vişinată…



PRODUSE DISPONIBILE

1.       USTUROI
Soi românesc, căpăţâna deja formată. Preţ: 50 de bani căpăţâna/firul.


2.       MARAR
Legaturi normale. Preţ: 50 de bani/ legătura. Uscat, pentru murături, puteţi comanda de pe acum (le uscăm noi pt Dvs!)

3.       SPANAC AMERICAN
Absolut minunat, poate fi folosit clasic (la mancarea de spanac), se pot face sărmăluţe din el, sau se poate pune “pat” pt fripturi. Preţ:  1 RON/ legătura de 6-7 frunze (din 20 de frunze se poate face lejer o mâncare).


4.       FENICUL
Verde, uscat, radăcină – e bun la toate. Seminţele pt ceaiuri (mai ales pt mămicile care alăptează) le livrăm la toamnă. Preţ: 1 RON/ legătura.

5.       SALVIE
Ideală pentru ceaiuri. "Dorinta salviei este sa-i faca pe oameni nemuritori", se spunea in Evul Mediu. O credinta straveche, inscrisa chiar in numele plantei. "Salvia" vine din latinescul "salvare" - a fi sanatos, a vindeca, a salva. La romani, era o planta sacra, culeasa cu protocol. Preţ: 1 RON/ legătura



6.       CEAPA
Soi românesc, căpăţâna deja formată. Preţ: 1 RON/ căpăţâna/firul.


7.       ECHINACEEA
Excelentă pentru răceli. Preţ: 3 RON/ plicul de 50 g (livrarea poate întârzia în funcţie de timpul în care se usucă).

8.       MUSETEL
No comment! Stie toată lumea. Preţ: 3 RON/ plicul de 50 g (livrarea poate întârzia în funcţie de timpul în care se usucă).

9.       ROZMARIN
Excelent la fripturi. Preţ: 1 RON/ legătura.

10.   ROINITA
Pentru ceaiuri şi decocturi –  foarte răcoritoare vara.De asemenea, poate fi folosită ca leac natural contra manei. Preţ: 1 RON/ legătura. Sau: 3 RON/ plicul de 50 g (livrarea poate întârzia în funcţie de timpul în care se usucă)

11.   TARHON
Cunoscătorii într-ale gastronomiei ştiu ce şi cum. Nu cred că pot exista mâncăruri sau salate care să nu suporte puţin tarhonel. Preţ: 1 RON/ legătura.


12.   GALBENELE
             No comment! Stie toată lumea. Preţ: 3 RON/ plicul de 50 g (livrarea poate întârzia în funcţie de timpul în care se usucă).

13.   MENTA
       Pentru ceaiuri şi decocturi –  foarte răcoritoare vara. Preţ: 3 RON/ plicul de 50 g (livrarea poate întârzia în funcţie de timpul în care se usucă).

14.   PATRUNJEL
Legaturi normale. Preţ: 50 de bani/ legătura.

15.   LEUSTEAN
Legaturi normale. Preţ: 50 de bani/ legătura.

16.   HREAN
Livrăm rădăcini. Excelent pentru fripturi, salate (în amestec cu morcov, măr, ridichi şi maioneză). Preţ: 1 RON/ două rădăcini de aprox 10-15 cm.

17.   FLORI
Acum este sezonul trandafirilor. Avem aproape toate nuanţele. Preţ 3 RON/ firul.
 


 
Cum comand?

Simplu.
1.       Imi trimiteţi un mail cu o zi înainte (sau chiar în ziua respectivă, dar nu promit 100% că voi reuşi să efectuez livrarea chiar în acea zi, dacă voi reuşi, cu cea mai mare plăcere!); deci, îmi trimiteţi un mail şi A DOUA ZI aveţi produsele dorite! IMI VETI SPECIFICA ADRESA SAU LOCUL DE INTALNIRE!
Adresa mea de mail:

martianalexandru@yahoo.com

2.       Puteţi deasemenea comanda direct pe blog lăsând un comentariu unde sa va exprimaţi dorinţa, iar pe mail (de dorit) să îmi transmiteţi ADRESA SAU LOCUL DE INTALNIRE! De asemenea, pe mail ne putem comunica si numerele de telefon.

NB!!! Voi onora comenzile care depsesc pragul minimal de 20 RON (in mod evident sub aceasta suma ma costa mai mult transportul) !!! TOATE FOTOGRAFIILE CONTIN PRODUSELE CARE VOR FI LIVRATE (SE POATE VERIFICA DIRECT LA SURSA:)))

4 comentarii:

  1. Buna ziua!

    Am lansat de curant cu proiect in care promovam si vindem foisoare de gradina, casute in copac, balansoare si multe chestii dragute. Vroiam sa stiu daca v-ar interesa un schimb de link-uri sau o metoda de ajutor reciproc. Sunt convins ca veti gasi interesant site-ul nostru www.foisoare-gradina.ro . Astept un semn pe info@foisoare-gradina.ro .

    Va multumesc si va doresc un weekend minunat, alaturi de cei dragi!

    Valentin Danaila
    www.foisoare-gradina.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Marian, ai intrat pe blogul meu in ultimele minute ale lui 2013; iti multumesc. La multi ani! An Nou Fericit!

    RăspundețiȘtergere